És hora de transformar el teu negoci!

Des de SinzerAD, empresa tecnològica especialista en tecnologia Microsoft, ens hem proposat que aquest 2021 sigui l’any de la transformació digital de les empreses andorranes i amb la nostra experiència i coneixement, volem ajudar-vos en aquest procés, fent-lo àgil, fàcil i assequible a qualsevol de les empreses del país.

Transformació digital?

Qui no hagi sentit a parlar de transformació digital segurament no hagi estat en aquest planeta en els darrers 5 anys. Se’n parla a tot arreu, i es planteja com la solució a tots els problemes empresarials i la clau per a sortir d’aquesta crisi en la que estem immersos, però no són poques les empreses que pensen que això és una cosa reservada a les grans empreses ja que és car o molt complex.

La veritat és que la transformació digital, més enllà d’un projecte tecnològic, és un procés que implica negoci, processos i persones. La tecnologia és un mitjà per a la transformació, no la finalitat.

Així doncs, podríem dir que la transformació digital es basa en quatre grans pilars:

Customer engagement

Utilitzar la tecnologia per transmetre una experiència de client única que ens diferenciï de la competència a la vegada que aconsegueixi més fidelització amb l’empresa i, per tant, una relació amb ell més personalitzada i de més valor.

Employee empowering

Utilitzar la tecnologia per millorar la productivitat dels empleats, oferint-los eines que permetin treballar de forma còmode des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, a la vegada que recopilin i guiïn la feina mitjançant les dades que es recullen en tots els processos de l’empresa.

Operations optimization

Utilitzar la tecnologia per tal de millorar els processos interns de l’empresa, automatitzar aquelles parts dels processos que no aporten valor, utilitzar intel·ligència artificial o robots per tal que els empleats es puguin centrar en el que realment aporta valor a l’empresa i sobretot al client final.

Product transformation

Utilitzar la tecnologia per generar productes o serveis específics que transformin el model de negoci i diferenciï l’empresa de la competència

A SinzerAD et podem ajudar

A SinzerAD som especialistes en tecnologia, concretament en l’ús i implementació de solucions tecnològiques que permetin transformar digitalment el teu negoci, fent ús de tecnologia Cloud de Microsoft com Microsoft 365 o Azure, però també OnPremise.

Fes el nostre test per fer una foto de com afronta la teva empresa la digitalització del negoci

o emplena el següent formulari i ens posem en contacte amb tu per ajudar-te:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *