Hem desplegat teams, i ara? Com utilitzar-lo eficientment

sinzerad loves teams

Quants de vosaltres us heu trobat que des de IT us han implantat Teams per a que podeu treballar col·laborativament, però quants de vosaltres sabeu com treure-li tot el suc? Com podem treballar eficientment amb aquesta eina?

Com a usuari diari de teams des de fa més de 4 anys, implantador d’aquesta solució durant anys i gran fan d’aquesta eina, us dono alguns «tips» que us poden ajudar a treure-li suc.

Creeu equips, tants com facin falta!

Tots hem vist que podem xatejar i trucar-nos 1 a 1, deixar textos escrits en els canals, o fer multitrucades, però sabeu que es poden crear equips?

Aquests equips els pot crear qualsevol (tot i que els administradors poden haver tancat aquesta opció) i l’objectiu és tenir en un sol lloc d’equip per agrupar els que treballem conjuntament i tenir les converses i els fitxers en un sol lloc.

New team
New team

Creeu canals!

No tot el que es parla en un Team versa sobre el mateix, i en equips on hi ha molta gent les converses poden arribar a ser caòtiques.

Utilitzeu la funcionalitat dels canals per a poder-les ordenar tant converses com fitxers.

Col·laboreu editant múltiples persones alhora els fitxers dins de teams

Els fitxers que es pugen a Teams poden ser editats per múltiples persones alhora (coauthoring) tant a la web, al teams o bé al client office.

Sabíeu que tots els fitxers tenen control de versions? No cal que feu copies de documents per a treballar i perdre el temps a última hora per ajuntar els diferents fitxers en un. Treballeu ja des de l’inici totes les persones sobre un mateix fitxer, us estalviarà temps i disgustos.

Co-authoring en teams
Co-authoring

Creeu equips oberts per a canalitzar la informació i el feedback dels teus empleats

A la oficina ens veiem tots, i la hora del cafè és una gran font d’informació corporativa. Us proposo que creeu un equip, sense restricció d’accés (ull, només els de la vostra empresa podran entrar-hi) que es converteixi en l’espai de comunicació obert entre tots.

Us sorprendreu del coneixement i bones idees que tenen els empleats de l’empresa.

Sabíeu que teams pot convertir-se en el teu telèfon de la oficina?

Doncs si, es pot connectar el teams a la centraleta de la oficina, i estiguis on estiguis respondre les trucades de la teva extensió, externes o fer trucades a telèfons des del número de la oficina.

Per desgràcia calen algunes configuracions extres per a fer-ho, però des de SinzerAD us podem ajudar!

teams com a telèfon de la oficina
Teams com a telèfon de la oficina

Utilitzeu aplicacions!

Sabíeu que podeu afegir apps dins de teams? I n’hi ha moltes que s’hi poden vincular: planner, trellos, wunderlist, … el que faci falta! D’aquesta manera ho tenim tot organitzat i ho fem fàcil per als membres de l’equip.

apps teams
Apps en Teams

Teams com a plataforma de desenvolupament

Sabíeu que es poden desenvolupar aplicacions de negoci per a teams? Alguns clients han desenvolupat petites aplicacions per a fer més eficients els seus empleats evitant que hàgin de sortir de teams per a fer accions en els programes de l’empresa.

I moltes més funcionalitats que us aniré desgranant en propers posts!

Si vols saber-ne més de SinzerAD no dubtis en visitar la nostra WEB o posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o bé per correu a hola@sinzerad.com

SinzerAD logo

Som un equip especialitzat en donar solucions a les necessitats i problemàtiques dels nostres clients. Ens considerem guies digitals experts i volem acompanyar-te en el viatge de la digitalització del teu negociBuscarem el millor camí per tal d’arribar a l’objectiu de forma senzilla.

Les principals solucions tecnològiques amb les que treballem són: Azure Cloud, Serveis Gestionats, Collaborative Workplace, Solucions a mida, Comunicacions Avançades, Automatització de processos, BI, Xarxes i Implementació de Seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *