SINZERAD al DevOps Hackathon de Madrid!

El passat 8 i 9 de març, vàrem assistir al nostre primer, però no últim, Hackathon. En aquest cas, organitzat per Microsoft i enfocat a DevOps amb Azure i Visual Studio Team Services(VSTS).

Van ser dues jornades de formació, treball en equip (si, si, desenvolupadors i sistemes treballant junts), riures i bons moments, que ens van permetre introduir-nos en la cultura/moviment anomenat DevOps i aprendre algunes de les moltes avantatges que ens proporciona el món d’Azure i VSTS.

Així doncs, comencem a materialitzar aquelles línies explicades en el nostre “Hola Món” i DevOps és la primera d’elles: la nostra cultura de treball.

Us deixem alguna de les imatges que mostren l’ambient que vàrem viure a Madrid, aprofitem per felicitar l’equip de Microsoft, Beeva i Plain Concepts per la organització d’aquest Hackathon.

Aquest esdeveniment formatiu i molts d’altres que venen, reafirmen el nostre camí cap a l’excel·lència tècnica i metodològica dels nostres projectes, amb una única finalitat: garantir als nostres clients el millor servei mitjançant les últimes tecnologies, metodologies i tendències de mercat.

PD: L’Azurito és nostre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *