Sessions formatives de Treball col·laboratiu amb fitxers i Com muntar una Intranet en 45 minuts

Ja fa uns mesos que vàrem fer les sessions formatives de Treball col·laboratiu amb fitxers i Com muntar una Intranet en 45 minuts.

En aquestes sessions expliquem com treballar de forma col·laborativa usant les eines d’Office 365, a més, d’una sessió molt pràctica de com muntar una intranet usant SharePoint Online.

També donar-vos les gràcies a totes i tots qui heu assistit a les sessions, tenim la sort de poder comptar amb una cinquantena d’assistents fixes a totes les sessions que realitzem!

Treball col·laboratiu

En aquesta sessió podeu veure en detall l’ús de la eina Microsoft Teams, SharePoint Online i OneDrive per tal de treballar amb fitxers i fer-ne ús de la manera més productiva possible.

A continuació, podeu visualitzar la Formació de Treball Col·laboratiu amb Fitxers:

Formació de treball col·laboratiu amb Fitxers

Com muntar una intranet?

En aquesta sessió també es fa ús de la eina de SharePoint Online , però com a base per a la creació d’una Intranet.

A continuació, podeu visualitzar la Sessió de com muntar una intranet en 45 minuts, també, sessió realitzada per Joan Guixà.

Com muntar una Intranet en 45 minuts

Finalment recomanar-vos que us doneu d’alta al nostre butlletí de notícies per tal d’estar informat de les següents formacions Online, novetats i notícies de SinzerAD.

Si vols saber més de SinzerAD no dubtis en visitar la nostra WEB o posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o bé per correu a hola@sinzerad.com

SinzerAD

Som un equip especialitzat en donar solucions a les necessitats i problemàtiques dels nostres clients. Ens considerem guies digitals experts i volem acompanyar-te en el viatge de la digitalització del teu negoci. Buscarem el millor camí per tal d’arribar a l’objectiu de forma senzilla.

A més, les principals solucions tecnològiques amb les que treballem són: Azure Cloud, Serveis Gestionats, Collaborative Workplace, Solucions a mida, Comunicacions Avançades, Automatització de processos, BI, Xarxes i Implementació de Seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *