Modern workplace: canvis en la forma de treball

El concepte de “la feina” ha canviat en els darrers anys. “La feina” ha passat de ser el lloc on anem a exercir la nostra tasca professional per convertir-se en simplement la tasca professional, sense importar on la fem (oficina, casa, aeroport, tren, … ), quan la fem ni amb què la fem (pc, mac, tauleta, telèfon mòbil, …).

Aquest canvi en el lloc de treball és el que els actualment s’anomena Modern Workplace i la tecnologia hi juga un paper molt rellevant.

Modern Workplace
Small conference meeting in modern workspace.

Poder accedir als documents de treball i treballar amb ells de forma segura, des de qualsevol dispositiu connectat a internet i amb costos més que assequibles ja és una realitat a l’abast de qualsevol professional independent, petita o mitjana empresa. Gràcies al cloud, s’ha democratitzat l’accés a aquest tipus de plataformes que abans només estaven a l’abast de les grans corporacions, fent-les accessibles a tot tipus d’empreses.

Sinzerad ajuda als seus clients a millorar la productivitat creant els espais de treball digitals que milloren la col·laboració entre els empleats, entre l’empresa i els seus clients o bé entre l’empresa i els seus proveïdors.

Amb les eines que ens proveeix la plataforma Office365 de Microsoft i la plataforma de col·laboració dissenyada per sinzerad, podem crear intranets i extranets que ens permeten tenir accés a la informació de treball de forma segura, ordenada i amb unes funcionalitats que faciliten i milloren el nostre dia a dia, com ara:

  • Treball col·laboratiu sobre documents com per exemple edició de documents per múltiples persones alhora (word, excel i powerpoint).
  • Control de versions dels documents de forma transparent que ens permet veure i recuperar una versió del document anterior de forma senzilla, veure qui ha modificat el document, …
  • Automatització de processos que ens permet evitar passos manuals automtitzables, gestionar processos d’aprovació, …
  • Control normatiu sobre els documents que ens permet per exemple evitar esborrats de documents oficials en vigor, caducar document per a obligar a una revisió, control d’accessos, control de canvis, …
  • Seguretat sobre la inforamció

A més de millorar, mitjançant eines de missatgeria instantània i videoconferència, les reunions online, permetent crear fàcilment sales de reunió accessibles des de qualsevol dispositiu i ubicació amb la possibilitat de compartir pantalles, prendre el control de l’ordinador que està presentant, gravar la sessió, … que en permeten estalviar moltes hores de viatge per fer una simple reunió.

En les properes publicacions aprofundirem en com aquestes eines poden millorar el nostre dia a dia a la feina. La propera publicació parlarà sobre com treballar col·laborativament sobre documents office.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *