Microsoft Ignite Tour 2020

Com ja deus saber, el Microsoft Ignite Tour 2020 de Madrid s’ha cancel·lat. Però no s’acaba tot aquí! Microsoft ha publicat les sessions online (en anglès, subtitulades en anglès) a la seva WEB perquè segueixis formant-te i fent comunitat.

En primer lloc, podràs filtrar les sessions per «Ruta d’aprenentatge», «Tipus», «Nivell» i «Camí/Concepte». Recorda que pots establir múltiples filtres per tal d’afinar més la cerca, hi ha moltes sessions!

Disposes de sessions relacionades amb Infraestructura, Productivitat, Col·laboració, Desenvolupament, Integració, Cloud, Dynamics 365, entre moltes d’altres.

A més, per tal de fer seguiment de les diferents comunitats i temes, et recomanem que no t’oblidis de registrar-te (Join) en alguna de les 91 comunitats disponibles!

Algunes comunitats disponibles a la web de Microsoft Ignite Tour
Part de les comunitats disponibles al fer Join en la web de Microsoft Ignite Tour 2020, inscriu-te a les que més et motivin!

En el mateix registre podràs crear el teu perfil amb la teva compta Microsoft i detallar les dades que es mostraran en el teu perfil públic.

Et recordem que hi ha formacions per a tots els nivells, per tant poden ajudar al teu equip tècnic a millorar les seves habilitats.

Finalment, t’animem a visualitzar totes les sessions que et siguin possibles i segueixis formant-te dia a dia!

Si vols saber més de SinzerAD no dubtis en visitar la nostra WEB o posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o bé per correu a hola@sinzerad.com

SinzerAD

Som un equip especialitzat en donar solucions a les necessitats i problemàtiques dels nostres clients. Ens considerem guies digitals experts i volem acompanyar-te en el viatge de la digitalització del teu negoci. Buscarem el millor camí per tal d’arribar a l’objectiu de forma senzilla.

Les principals solucions tecnològiques amb les que treballem són: Azure Cloud, Serveis Gestionats, Collaborative Workplace, Solucions a mida, Comunicacions Avançades, Automatització de processos, BI, Xarxes i Implementació de Seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *