Hola món! Hola mundo! Hello world!

Com a bona empresa tecnològica, hem d’escriure el nostre Hello World particular. Així donem el tret de sortida a les activitats de SINZERAD.

I per què una nova empresa tecnològica, i a Andorra?

Doncs molt senzill, perquè volem ser i actuar de forma diferent a les empreses tecnològiques que es coneixen.

SINZERAD és una empresa tecnològica moderna, basada en la sinceritat i la transparència. Qui llegeixi aquestes línies pot pensar que això queda molt bé escrit i pot estar lluny de la realitat… contacta’ns i descobreix la diferència.

Un altre dels valors que ens defineix és l’excel·lència. Volem ser excel·lents en tot el que fem, i creiem que l’especialització és el camí per assolir aquesta excel·lència.

Com promovem l’especialització des de SINZERAD? Primerament amb les certificacions. Cadascun dels membres de l’equip i en base a l’àrea d’especialització que esculli, haurà de certificar-se com a mínim 2 vegades l’any. A més a més SINZERAD promou el 80 – 20, és a dir, dir que el 20% del temps de treball es deixa lliure per a que cadascun dels membres l’utilitzi com més li agradi: investigant noves tecnologies, nous desenvolupaments, noves idees, formació, …

Gràcies a aquesta especialització volem convertir-nos en font i referent de coneixement per al país.

Així doncs, aquesta és la nostra carta de presentació, a través d’aquesta pàgina i les xarxes socials anirem informant-vos de les novetats.

Equip SINZERAD

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *