Formació Bàsica en directe de Microsoft Teams

Ja tenim disponible la gravació de la Formació bàsica en directe de Microsoft Teams que vàrem fer ahir!

Aquesta formació és la primera dins d’una sèrie de formacions online, en directe, d’una hora de durada i gratuïtes, que tenim previstes en el marc de potenciar el tele-treball tot millorant les habilitats i aptituds de les persones.

Podem dir que va ser tot un èxit!

Són especialment rellevants els 53 assistents, múltiples preguntes que els nostres companys van respondre i a més, amb un bon feedback per part de les persones assistents.

Aquí us deixem l’enregistrament de la sessió d’ahir:

Formació bàsica en directe de Microsoft Teams

Per altra banda, també us recomanem la lectura d’una entrada anterior, amb informació interessant de Microsoft Teams: «Hem desplegat teams, i ara? Com utilitzar-lo eficientment«

En conclusió, recorda-vos les següents formacions que tenim planificades:

Planificació de tasques amb Microsoft Planner
Centraleta virtual al núvol
Treball col·laboratiu amb Teams, SharePoint i OneDrive
Següents sessions

Si vols saber més de SinzerAD no dubtis en visitar la nostra WEB o posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o bé per correu a hola@sinzerad.com

SinzerAD

Som un equip especialitzat en donar solucions a les necessitats i problemàtiques dels nostres clients. Ens considerem guies digitals experts i volem acompanyar-te en el viatge de la digitalització del teu negoci. Buscarem el millor camí per tal d’arribar a l’objectiu de forma senzilla.

Les principals solucions tecnològiques amb les que treballem són: Azure Cloud, Serveis Gestionats, Collaborative Workplace, Solucions a mida, Comunicacions Avançades, Automatització de processos, BI, Xarxes i Implementació de Seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *