Azure Arc, porta la teva infraestructura d’Azure híbrida a qualsevol infraestructura

Azure Arc, probablement, passarà a ser la eina de gestió central d’infraestructura híbrida.

En primer lloc, segur que alguns de vosaltres us heu començat a iniciar al món cloud. Per tant, això vol dir que teniu una part de la vostra infraestructura ubicada físicament en servidors “a casa vostra” i un altre part que la teniu allotjada al núvol (Azure, AWS, Google Cloud, etc.). 

Això es tradueix, a què necessitem diferents eines per poder gestionar tota la nostra infraestructura. Per resoldre aquest punt, Microsoft ens va presentar, en un dels seus actes més importants (Microsoft Ignite), una eina que sembla que ens ajudarà a simplificar tota aquesta gestió.

En conseqüència, el producte del que parlem, es diu Azure Arc.

Azure Arc, què és? 

Azure Arc és una eina que ens simplificarà la gestió de la nostra infraestructura. El fet que aquest producte sigui tant interessant, és la seva adaptació a qualsevol servei cloud. Per tant, això vol dir que des del mateix servei, podrem gestionar qualsevol infraestructura:

  • Local, aquella que tenim ubicada en servidors físics a la nostra organització. 
  • Multicloud, aquella que tenim ubicada a diferents serveis cloud (Azure, AWS, Google Cloud, etc.) 
  • Edge, aquella que la podem gestionar des del nostre cloud, o des del nostre entorn local. 
Introducció a Azure Arc

En quin estat es troba actualment? 

Actualment, es troba en fase preliminar.
Microsoft, cada vegada que vol treure un nou producte o servei a Azure, vol saber l’opinió dels seus clients. Ho fan amb la finalitat de poder donar la major satisfacció amb cada producte que ofereixen.

Quin cost té?

Actualment aquest servei s’ofereix de manera gratuïta. A més, el que busquen des de l’equip d’Azure, és que actualment, els clients puguin utilitzar aquest servei amb total llibertat per saber si compleix les necessitats.

Esquema Azure Arc
Esquema Azure Arc

Finalment, en cas que us hagi semblat interessant aquest nou servei que ofereix Microsoft i en volgueu saber més, us deixem l’enllaç

Si vols saber més de SinzerAD no dubtis en visitar la nostra WEB o posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o bé per correu a hola@sinzerad.com

SinzerAD

Som un equip especialitzat en donar solucions a les necessitats i problemàtiques dels nostres clients. Ens considerem guies digitals experts i volem acompanyar-te en el viatge de la digitalització del teu negoci. Buscarem el millor camí per tal d’arribar a l’objectiu de forma senzilla.

A més, les principals solucions tecnològiques amb les que treballem són: Azure Cloud, Serveis Gestionats, Collaborative Workplace, Solucions a mida, Comunicacions Avançades, Automatització de processos, BI, Xarxes i Implementació de Seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *